
6 yıldır düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz, her hafta farklı bir konu üzerine duygu, düşünce ve deneyimlerimizi aktardığımız Pazar Sohbetleri şehrine geliyor!
Pazar Sohbetleri ekibinin her ay farklı şehirlerde gerçekleştireceği ‘’Diyar Diyar Pazar Sohbetleri’’ projesini duyurmaktan çok mutluyuz. Bu proje ile sadece İstanbul’daki değil, Türkiye’nin 7 bölgesindeki LGBTİ+’lara ulaşıp, çeşitli konularda paylaşım yapmayı amaçlıyoruz. Projemizin adını 6 Şubat’ta gerçekleşen Kahramanmaraş depremlerinde kaybettiğimiz Pazar Sohbetleri / Mesafesiz Sohbetler gönüllümüz, dostumuz ve yoldaşımız Suna Sözer’in anısına adayarak “Suna’yla Diyar Diyar Pazar Sohbetleri” olarak değiştirdik.
Suna’yla Diyar Diyar Pazar Sohbetleri’nin yeni durağında İzmir’deyiz!
Merhaba İzmir lubunyaları! Bu haftaki Pazar Sohbeti’nde İzmir’deyiz. Birlikte “exler, nextler ve sexler” hakkında yer yer içimizi döktüğümüz yer yer de bol gullümlü bir sohbet gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Eski ilişkilerimiz, kolilerimiz, platoniklerimiz, crushlarımız ve cinselliğimiz hakkında herkesin kendi deneyimini özgürce aktarabildiği bir sohbet olmasını istiyoruz.
Sen de gerçekleşecek bu sohbette bize katılmak, konuşmak ve başkalarının hikayelerini dinlemek istiyorsan, bu pazar saat 14.00’te gerçekleştireceğimiz yüz yüze olan sohbetimize bekliyoruz.
Görüşürüz lubunya!
25 Ağustos Pazar günü saat 14:00’de yüz yüze gerçekleştireceğimiz sohbete katılmak için katılmak için [email protected] adresine mail yoluyla ulaşabilirsiniz. Yüz yüze yapılacak sohbet için adres bilgisi yine mail ile sohbetten önce paylaşılacaktır.
Görsel: Salman Toor
Sohbetimizde 18 yaş sınırı vardır. Sohbet Türkçe gerçekleştirilecektir ve tam zamanında başlayacaktır. Sohbetin akışının korunması için geç katılım kabul edilemeyecektir. Mail attıktan sonra eğer cevap alamadıysanız spam/gereksiz klasörünüzü de kontrol etmenizi tavsiye ederiz.