Skip to main content

12 Aralık Salı günü Mesafesiz Sohbetler’de buluşuyoruz!

By 7 Aralık 2023Mart 8th, 2024Duyurular
Sol üstte Mesafesiz Sohbetler logosu mevcut. Başlık "koku." Altta 12 aralık salı 20.00 yazıyor. Solda sohbet konusuyla ilgili bir fincan ve çiçek illüstrasyonu var. En altta SPoD logosu var.

Sosyal mesafemizi korumaya çalıştığımız şu günlerde iletişimde kalarak birbirimizden haberdar olmamız ve sevgiyle bir arada kalmamız her zamankinden daha önemli. Sevdiklerimizden uzak kalmak zorunda olduğumuz son zamanlarda çeşitli duygu değişimleri yaşıyor olabiliriz ve başkalarıyla birlikte olma ihtiyacını en çok hissettiğimiz zamanlar bu günler olabilir. İşte bu nedenle LGBTİ+’lar olarak fiziksel mesafemizi koruyup sosyal mesafemizi olabildiğince kapatıyoruz. Bir arada olmanın iyi geleceğine inanıyoruz!

Sosyal mesafemizi korumak her şeyden elzem olduğundan Mesafesiz Sohbetler ekibi olarak evlerinize konuk olmak istiyoruz. Her salı günü tekrar aynı saatte gerçekleştirilecek bu sohbetlerde, internet üzerinden moderatörler eşliğinde beklentilerimizden, kaygılarımızdan, umutlarımızdan ve daha fazlasından bahsederek dayanışma içinde olacağız.

Mesafesiz Sohbetler her salı saat 20.00’da başlayacak ve 1,5 saat sürecektir.

Mesafesiz Sohbetler’de bu hafta “koku” ile ilgili konuşuyoruz.
Mekanların kokusu, mevsimlerin kokusu, sevdiklerimizin kokusu… nasıl bağ kuruyoruz kokuyla, nasıl bir hafıza oluşturuyoruz? Katılmak için 11 Aralık 21:00’e kadar profildeki bağlantıda yer alan formu doldurmayı unutma.

Mesafesiz Sohbetler hakkında detaylı bilgi ve katılım formu için buraya tıklayabilirsiniz. 

Sohbetimizde 18 yaş sınırı vardır. Sohbet Türkçe gerçekleştirilecektir ve tam zamanında başlayacaktır. Sohbetin akışının korunması için geç katılım kabul edilemeyecektir. Kayıt formunu doldurduktan sonra eğer cevap alamadıysanız spam/gereksiz klasörünüzü de kontrol etmenizi tavsiye ederiz.

Görsel:fa.pura