Skip to main content

23 Şubat Pazar günü Pazar Sohbetleri’nde buluşuyoruz!

By 19 Şubat 2025Duyurular

3 Temmuz 2016 tarihinde faaliyetine “Açılma Sohbetleri” olarak başlayan “Pazar Sohbetleri, pazar günleri saat 14.30’da gerçekleşmektedir. Ücretsiz olan bu toplantılar, LGBTİ+ konularında SPoD Psikososyal Destek ve Ruh Sağlığı biriminden eğitim almış ve düzenli süpervizyon almakta olan akran moderatörleri ile birlikte gerçekleşmektedir. Güvenli alanların oluşturulmasının esas olduğu bu toplantılarda haftalık bir konu seçilerek SPoD’un sosyal medya hesaplarında duyurulmakta ve katılımcılar tarafından bunun çevresinde deneyim, duygu ve düşünce aktarımı yapılmaktadır.

Pazar Sohbetleri toplantılarında aktarılan deneyim/bilgi akışı ve grup içi grup içi destek ile LGBTİ+’ların kendi cinsiyet kimliklerini ve cinsel yönelimlerini saklamadan güvenli bir ortamda bir arada olmalarına imkan sağlamaktadır.

Bu hafta pazar sohbetlerinde “Yolculuk” temasını konuşuyoruz.

“Yeterince uzağa seyahat ederseniz, kendinizi bulursunuz.” – David Mitchell

Bir şehre ilk ayak bastığımızda neler hissetik?
Neleri keşfetmek istiyoruz?
Hayallerini kurduğun yere gel götür bizi.
Farklı yollar, yemekler, insanlar ve kültürlerle olan anılarımızı ve hayallerimizi beraber paylaştığımız bu küçük yolculukta 23 Şubat pazar buluşalım.

🖼️Görsel: Gizem Gümüşdere

Katılmak için [email protected] adresine mail yoluyla ulaşabilirsiniz. Yüz yüze yapılacak sohbet için adres bilgisi yine mail ile sohbetten önce paylaşılacaktır.

Sohbetimizde 18 yaş sınırı vardır. Sohbet Türkçe gerçekleştirilecektir ve tam zamanında başlayacaktır. Sohbetin akışının korunması için geç katılım kabul edilemeyecektir. Mail attıktan sonra eğer cevap alamadıysanız spam/gereksiz klasörünüzü de kontrol etmenizi tavsiye ederiz.