Skip to main content

28 Mart Salı Günü Mesafesiz Sohbetler’de Buluşuyoruz!

By 22 Mart 2023Mayıs 22nd, 2023Duyurular

Sosyal mesafemizi korumaya çalıştığımız şu günlerde iletişimde kalarak birbirimizden haberdar olmamız ve sevgiyle bir arada kalmamız her zamankinden daha önemli. Sevdiklerimizden uzak kalmak zorunda olduğumuz son zamanlarda çeşitli duygu değişimleri yaşıyor olabiliriz ve başkalarıyla birlikte olma ihtiyacını en çok hissettiğimiz zamanlar bu günler olabilir. İşte bu nedenle LGBTİ+’lar olarak fiziksel mesafemizi koruyup sosyal mesafemizi olabildiğince kapatıyoruz. Bir arada olmanın iyi geleceğine inanıyoruz!

Sosyal mesafemizi korumak her şeyden elzem olduğundan Mesafesiz Sohbetler ekibi olarak evlerinize konuk olmak istiyoruz. Her salı günü tekrar aynı saatte gerçekleştirilecek bu sohbetlerde, internet üzerinden moderatörler eşliğinde beklentilerimizden, kaygılarımızdan, umutlarımızdan ve daha fazlasından bahsederek dayanışma içinde olacağız.
Mesafesiz Sohbetler her salı saat 20.00’da başlayacak ve 1,5 saat sürecektir.

Mesafesiz Sohbetler’de bu hafta “açılmak” üzerine konuşuyoruz. Zaman zaman çevremize bazen en yakın hissettiğimiz kişilere bazen de kendimize itiraf etmekte zorlandığımız, kendimizi baskı altında hissettiğimiz dönemlerden geçmiş olabilir ya da halen daha geçiyor olabiliriz. Gelin Trans Görünürlük Haftası’nda, açılmanın bizler için önemini, ve üzerimize bıraktığı duygu ve deneyimleri konuşalım! Sohbete 27 Mart Pazartesi saat 21.00’e kadar kayıt olabilirsiniz.

Mesafesiz Sohbetler hakkında detaylı bilgi ve katılım formu için buraya tıklayabilirsiniz.

Sohbetimizde 18 yaş sınırı vardır. Sohbet Türkçe gerçekleştirilecektir ve tam zamanında başlayacaktır. Sohbetin akışının korunması için geç katılım kabul edilemeyecektir.

Görsel: Owen Gent

Görsel Betimleme: Arka planda mavi gökyüzü ve beyaz bulutlar bulunuyor. Sol üstte Mesafesiz Sohbetler logosu yer alıyor. Solda “açılmak 28 mart salı 20.00” yazıyor. Sağda Owen Gent’in bir eseri yer alıyor. Bir kişi suyun içinde ellerini dizlerinin üzerinde birleştirmiş ve oturmuş şekilde duruyor. Sol en altta SPoD logosu yer alıyor.